dinsdag 27 december 2011

Lopersproject 2012 - Westland beweegt, gezond!

Op 7 januari 2012 start de 25e editie van het Lopersproject in Poeldijk. Om dit te vieren loopt of wandelt iedere 25e deelnemer die zich vóór 1 januari 2012 inschrijft gratis mee.


Let op: inschrijven kan alléén online via www.lopersproject.nl.


Nieuw
Het jubilerende Lopersproject biedt dit jaar een aantal nieuwe onderwerpen. Zo is er een nieuw logo. Met de slogan ‘Westland beweegt, gezond!’ speelt het Lopersproject in op de behoefte van mensen om gezonder te leven. Hier lees je niet alleen meer over op de nieuwe website www.lopersproject.nl, maar ook tijdens maar liefst een 4-tal clinics op 20 januari a.s. kun je informatie krijgen over sporten en gezondheid tijdens het Sportcafé.
De start op 7 januari op Sportpark Verburch in Poeldijk vindt plaats in een feestelijke entourage. Daarover geven we echter geen informatie. Nieuwsgierig? Kom gezellig meedoen!
Natuurlijk blijven de succesvolle onderwerpen zoals de ontbijtloop, de pastaparty en deelname aan de Wollebrandcross eveneens op het programma staan.

Facebook en Twitter
Het Lopersproject is nu ook te volgen via Facebook (Lopersproject Olympus) en Twitter (@Lopersproject). Velen hebben het project daar al gevonden. Hier worden leuke nieuwtjes en ervaringen uitgewisseld. De hoofdbron van informatie blijft echter www.lopersproject.nl. Deze website is in aanbouw. Neem regelmatig een kijkje om op de hoogte te blijven van nieuwe onderwerpen.

Voor wie
Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid gedurende 12 weken te wandelen of hard te lopen op diverse afstanden. Wandelaars moeten een basisconditie hebben en 5 kilometer sportief kunnen wandelen. Voor de hardlopers zijn er als vanouds de 5, 10, 21 en 42 kilometergroepen waar men bij kan aansluiten. Voor sporters die starten met hardlopen is er de beginnersgroep.
Speciaal voor de jeugd zijn er groepen voor de leeftijd 8 t/m 18 jaar. (Vanaf 16 jaar mag je ook met een hardloopgroep meedoen, als je dat leuker vindt).

Kosten en kortingen
Het basistarief voor wandelaars en hardlopers bedraagt 45,00 euro. Omdat het belangrijk is dat jongeren bewegen, krijgen jongeren van 8 t/m 18 jaar 10,00 euro korting op het basistarief. Zij betalen 35,00 euro. Wie lid is van Atletiekvereniging Olympus ’70, krijgt eveneens 10,00 euro korting op het basistarief. Jongeren van 8 t/m 18 jaar die lid zijn van Olympus ’70 betalen dus slechts 25,00 euro.

Schrijf in je agenda

7 januari 2012 Lopersproject, Locatie: Jan van der Valk Sporthal, Sportpark Verburch, Arckelweg 20, Poeldijk. Welkom: vanaf 13.00 uur, start training: 14.00 uur (na de feestelijke opening).
Het Lopersproject wordt gesponsord door Arcade - mensen en wonen, Red Star B.V., Arkoel B.V., Zier Running, Tekstbureau Westland, De Westlandse bakkers en B en V Servicebureau.
© 2011 Tekstbureau Westland – Joke Wageveld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten