woensdag 1 juni 2011

I Have a Dream

Roparunnen met Wietske
‘Nog twee weken en dan is het Pinksterweekend, Roparunweekend. Het gaat nu echt opschieten en het kriebelt al wel behoorlijk. Vorige week hebben we nog maar weer eens flink getraind. De week begon met een pittige run-bike-run. Woensdagmorgen heb ik met mijn vriendinnen nog een kleine anderhalf uur gelopen in de Delfse Hout en afgelopen vrijdag de storm rond De Lier getrotseerd. Rest ons tot aan de start van de Roparun nog één week, waarin we flink aan de bak moeten en dan begint het rusten. Uitrusten en energie sparen. Koolhydraten stapelen totdat het echt gaat gebeuren, naar Parijs. Een busreis heen en een voetreis terug. Hoe mooi kan ‘t LEVEN zijn....

SamenLoop
Afgelopen zondag een voorproefje. De SamenLoop voor hoop. Veel leden van ons Roparunteam liepen enkele uren door het Hofpark in Wateringen afgelopen weekend. Voor het KWF. Wat een mooi gebeuren, zeg! Met zijn allen “even” vierentwintig uur samen wandelen, lekker kletsen en praten en steun bieden waar nodig. Lopen tussen de vele zakken met brandende kaarsen. De ene zak nog mooier dan de andere versierd. De ene zak nog bijzonderder dan de ander. De een nog ontroerender dan de ander. Er stond één simpele zak tussen: voor Roparun team 137! Samen staan we sterk!!! Ja, zo komen de verschillende evenementen elkaar weer tegen.

Hard werken
Er was veel geld opgehaald. Zeker € 165.000,-. Geld bijeen gebracht voor het KWF. Geld bijeen gebracht door Westlanders. Westlanders die het hart op de goede plek hebben. Westlanders die hard werken, hard lopen en hard fietsen. Ik sprak mensen die volgende week in het kader van de actie Alpe d’HuZes de Alpe d'Huez op gaan fietsen. Iemand legt het parcours 1x af met de handbike (succes Lianne!). Anderen beklimmen op de fiets twee- of drie keer die enorme puist in de Franse Alpen (Ellen, ik weet zeker dat je het haalt!) en sommigen fietsen zelfs zes keer tegen die enorme berg op. Ook dat alles voor het goede doel. Ik wens Alpe d’HuZes Team Westland dan ook heel veel succes.

I Have A Dream
Terwijl wij nog een weekje doortrainen beginnen de ons toegezegde bedragen al aardig binnen te lopen. Als alle toezeggingen die gedaan zijn ook daadwerkelijk gestort worden staat onze teller op ruim € 38.000,- In de afgelopen vier jaar hebben we met Roparunteam 137 Olympus ‘70 Westland al € 152.000,- opgehaald. Ons doel is om binnen 5 jaar 2 ton op te halen. Een snelle rekenaar weet dan dat we nog zo’n € 10.000 tekort komen. I Have a Dream… en dat is dat wij ons gestelde doel bereiken. Voor de Roparun, voor het motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Helpt u ons? Samen staan we sterk. En vele kleintjes maken samen een hele grote.’

Bijdrage
Wilt u Roparun Team 137 Westland Olympus 70 helpen? Stort uw bijdragen op ING rekening 3777208 t.n.v. Lopersgroep Naaldwijk. Namens iedereen alvast hartstikke bedankt! Wilt u meer weten over het team, wie we zijn, wat we doen en hoe u ons kunt helpen: bezoek dan de site www.roparunteam.olympus70.nl/sponsoring. Ook het tweede Westlandse team, team 97, Roparunteam Flora Holland heeft een eigen website waarop u veel meer kunt lezen over de lopende en komende acties en bezigheden rond de aanstaande Roparun.: http://www.roparunteam97.nl. Nog steeds kunt u Roparun loten kopen, de teams sponsoren of vriend worden van een van de teams. U vindt alle informatie op de websites van de twee teams. Daarnaast kunt u ook een mailtje sturen aan wageveld@kabelfoon.nl. Wij dragen er dan zorg voor dat uw vraag of aanbod bij de juiste persoon terecht komt. (CW)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten